Coaching

Ervaar balans volgens jouw natuurlijke ritme en flow

Bij Lunaflow bieden we professionele coaching aan in ontspannen setting. We werken op basis van jouw wensen en doelen en bieden hier de beste adviestechnieken en hulpmiddelen op aan. De eerste behandeling start met een uitgebreide intake om kennis te maken en op een holistische wijze te onderzoeken waar de coaching jouw bij kan ondersteunen. Ons uitgangspunt is persoonlijke voeding volgens jouw persoonlijke constitutie. De aanbod van de coaching is in een traject of losse behandelingen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Elk lichaam is anders en heeft andere behoeften. Wat zijn die van jou? Luister nog beter naar je lichaam en vind je ruimte en flow om je optimaal te voelen. Past jouw voedingspatroon voldoende bij je? Of reageer je bijvoorbeeld sterk op lactose of bepaalde groenten? Dit kan vage klachten geven zoals vermoeidheid, hoofdpijn of zeurende buikpijn. Wij kijken vanuit verschillende methodieken naar jouw hele lichaam (holistisch). Welke voeding en eetmomenten passen bij je en waar vind je je ontspanning? Een mooie bijkomstigheid is dat je het lichaam steeds beter leert kennen en van daaruit verder kunt bouwen.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een oude gezondheidsleer afkomstig uit India. Ayur staat voor leven en veda staat voor kennis. Ayurveda staat voor kennis over het leven en kent drie dosha’s. Dat zijn de persoonlijkheidstypen op basis van de vijf natuurelementen. Het zijn drie dosha’s (Kapha, vata en pitta) met elk zijn elementen (water, vuur ,aarde, lucht en ether). Elke dosha staat voor kracht met unieke kwaliteiten. Met juiste voeding en leefstijl afgestemd op jouw dosha werkt het bevorderlijk op jouw natuurlijke ritme en balans.

Het traject

Tijdens het traject duiken we in jouw huidige voedingspatroon, hoe is het zuur/base evenwicht? Hoe is de balans tussen de macronutriënten? Dat zijn de voedingsstoffen die werken als brandstof en dus energie leveren aan het lichaam. Haal je voldoende voedingsstoffen uit jouw voeding? We ondersteunen je met het aanvullen van de tekorten en geven handvaten om hier mee aan de slag te gaan.

We onderzoeken welke voeding en leefstijl bij jouw persoonlijke constitutie past en lichten dit toe in een adviesplan. We geven je de handvaten mee om hier mee aan de slag te gaan.

We delen kennis over welke verstorende (externe) invloeden er zijn en geven tips om hier deze verstorende invloeden te verminderen en jezelf hiervoor te beschermen. We checken jouw huidige verzorgingsproducten op microplastics en chemische stoffen en bieden natuurlijke alternatieven aan.

Op basis van jouw huidige klachten en energielevel geven we een passend supplementenadvies voor het aanvullen van vitaminen en mineralen. We werken met biologische supplementen van het merk vitakruid.

Aanvullend op de coaching kan er een ondersteunend bloedonderzoek worden gedaan om de bloedwaardes te bekijken. Hiervan ontvang je dan de waardes waarop wij een passen advies kunnen aanbieden. Deze kosten vallen buiten het traject.

Klik hier voor informatie en het bestellen van de bloedwaardentest

Behandelingen
Ayurveda is een oude gezondheidsleer afkomstig uit India. Ayur staat voor leven en veda staat voor kennis. Ayurveda staat voor kennis over het leven en kent drie dosha’s. Dat zijn de persoonlijkheidstypen op basis van de vijf natuurelementen. Het zijn drie dosha’s (Kapha, vata en pitta) met elk zijn elementen (water, vuur ,aarde, lucht en ether). Elke dosha staat voor kracht met unieke kwaliteiten. Met juiste voeding en leefstijl afgestemd op jouw dosha werkt het  bevorderlijk op jouw natuurlijke ritme en balans.

Intake
Vóór de intake ontvang je een digitale vragenlijst, die je vooraf invult. Tijdens de intake bespreken we deze vragenlijst. We gaan dieper in op de hulpvraag en bekijken jouw huidige voedingspatroon en geven uitleg over de ondersteuning die we je tijdens de coaching gaan aanbieden.

Voeding & leefstijl advies
Tijdens het advies krijg je inzicht in jouw huidige voedingspatroon en de tekorten. We geven een voeding- en leefstijladvies op basis van jouw persoonlijke constitutie. We geven je handvaten en hulpmiddelen om dit te integreren.

Supplementen advies
Tijdens het advies kijken we naar jouw huidige klachten en energieniveau en geven een supplementenadvies We bieden de supplementen aan van het biologische merk vitakruid. Met een energetische test testen we welke hulpstoffen in suppletie het beste bij jouw lichaam passen. Het is mogelijk om vooraf een bloedwaardentest te doen. Zie website voor link bloedwaardentest. De kosten hiervoor zijn niet bij de behandeling ingegrepen.

Evaluatiegesprek en bijsturen
Tijdens de evaluatie kijken we na 6 tot 8 weken naar jouw voeding- en leefstijl. Hoe was het om dat te integreren? Hoe gaat het met de klachten? Hoe is jouw energieniveau? Voel je je in balans? We kijken naar de vooruitgang en geven een vervolgadvies.