Massages

Ervaar flexibiliteit volgens jouw natuurlijke ritme en flow

Bij Lunaflow bieden we professionele massages aan in ontspannen setting. We maken gebruik van actieve biologische producten. Jouw wensen en doelen gebruiken we als uitgangspunt en passen hier de best effectieve massagetechnieken op aan. Het is aan te raden om bij de eerste behandeling een intake te boeken zodat we jouw wensen en behandeltraject kunnen bespreken. De massages zijn het meest effectief om op regelmatige basis te herhalen om zo samen aan jouw wensen en doelen te werken.

Wat is bindweefsel?

Het bindweefsel is onze diepste huidlaag. Het omvat de spieren en de fascia en het is de lijmstof van ons lichaam. In het bindweefsel kunnen afvalstoffen zich opslaan en kunnen er verklevingen ontstaan door o.a. de invloed van onze vrouwelijke hormonen en stress. Het bindweefsel verstijft. Dit kan zich uiten in zware benen, vocht vasthouden, koude handen en voeten. De bindweefselmassage stimuleert we de doorbloeding in het lichaam waardoor de cellen geactiveerd worden om afvalstoffen op te ruimen. Soepel bindweefsel zorgt voor flexibiliteit in het lichaam.

Wat is fascia?

De fascia is de band die rondom onze spieren, botten en pezen geweven zit. Het verbindt deze weefsels en structuren. Deze band kan behoorlijk strak gaan staan oa. door stress. Dit kan een gespannen gevoel en stijfheid veroorzaken. Met onze massages maken we ruimte in het fascia waardoor de communicatie tussen de weefsels verbetert en er meer ruimte in het lichaam ontstaat. Soepel fascia zorgt voor overgave en ontspanning in het lichaam. 

Onze aanbiedingen

Bindweefselmassage lichaam

DSC05233

De bindweefselmassage activeert de doorbloeding waardoor doorstroming in het lichaam verbetert. Verklevingen en weefselspanning worden verminderd. Je ervaart flexibiliteit in het lichaam.

Bindweefselmassage gezicht

De bindweefselmassage van het gezicht activeert de doorbloeding waardoor de doorstroming in het gezicht verbetert. Weefselspanning word verminderd en oneffenheden worden verzacht. Er word gewerkt met actieve biologische producten voor een gezonde glow.

WhatsApp Image 2022-08-10 at 10.03.14 AM

gezichtsbehandeling

DSC05169

De gezichtsbehandeling verbetert de huidconditie. De combinatie van de bindweefselmassage met actieve werkstoffen van het masker zorgt voor huidverbetering en opname van werkstoffen.

glow & flow massage

De glow & flow massage verzacht weefselspanning in de kaken en voorhoofd. De fascia word losgemaakt waardoor er meer ruimte ontstaat en de gezichtsspieren zich ontspannen. combinatie met de actieve biologische producten zorgt het voor een gezonde glow.

WhatsApp Image 2022-08-10 at 10.05.38 AM

bodyflow massage

DSC05245

De bodyflowmassage maakt ruimte in het fascia waardoor er ruimte ontstaat in het lichaam. Gespannen weefsels geven zich over en je ervaart ontspanning in het lichaam.

buccal massage

De buccal massage ontspant van de gezichtsspieren. De spieren worden vanuit de binnenkant van de mond gemasseerd. Er ontstaat er een lift van de jukbeenderen en ontspanning van de kaakspieren. We gebruiken bij deze behandeling hygiënische handschoentjes.

WhatsApp Image 2022-08-10 at 10.05.01 AM

hoofdpijn behandeling

WhatsApp Image 2022-08-10 at 10.03.26 AM

De hoofdpijnbehandeling stretcht de nek en hoofdhuidspieren. De nek- en hoofdhuidspieren worden gemasseerd met stretches en drukpunten om ruimte te ervaren. Hoofpijn kan zo beter wegvloeien.

Check onze reviews