Reviews

Magische handen, stress loslaten

Rated 5 out of 5
1 March 2023

Sinds ik bij Tess kom (nu iets meer dan een jaar) kan ik me niet meer voorstellen hoe het zonder haar was. Haar magische handen laten de energie weer zonder blokkades door mijn lijf stromen. Ook heb ik geleerd om me volledig over te geven aan situaties zodat ik stress los kan laten ipv opslaan in mijn lijf en bovendien mooi meegenomen dat billen, benen, armen nu slanker zijn en echt zo mooi geshaped!! Love her!

Amber

Soepel en vrolijk

Rated 5 out of 5
25 February 2023

Kom er ALTIJD soepeler, beter, vrolijker vandaan!

Dewi

Juiste adviezen, ontspannen

Rated 5 out of 5
25 February 2023

De massages van Tess zijn top. Ze kijkt per keer wat je nodig hebt en de adviezen voor huidverzorging zijn ook erg fijn. Na afloop ben ik altijd weer helemaal ontspannen 🙂

Babeth

Warme sfeer, persoonlijke aandacht

Rated 5 out of 5
20 January 2023

Inspirerende en leerzame Ayurvedische voedingscoaching van Tess gehad in haar prachtige praktijk aan de grachten. Iedere sessie weer met een warme sfeer, persoonlijke aandacht en adviezen op maat. Aanrader!

Silvie

Warm, rust

Rated 5 out of 5
17 January 2023

Tess is warm, professioneel en straalt rust uit. Ze voelt goed aan waar de spanning in mijn onderrug zit en maakt deze weer los door middel van de bindweefsel massage. Na de behandeling voelt alles weer soepel en flexibel aan. Ik kan Tess zeker aanraden. Ik kijk nu al uit naar de volgende behandeling!

Evita

Professioneel, betrokken

Rated 5 out of 5
17 January 2023

Lunaflow ís Tess, een onwaarschijnlijk fijne bindweefselmasseur met handen die weten… Tess is professioneel, betrokken, lief, meedenkend en vooral ook intuïtief daar wat gedaan mag worden! Heel blij met ons contact…

Monique

Kundig, verbetering

Rated 5 out of 5
10 January 2023

Ik kom al een tijdje bij Tess voor bindweefselmassages. Tess is buitengewoon kundig, aardig en ze denkt met je mee. De massages helpen mij enorm en ik zie echt verbetering in mijn benen en kaak. Dus wat mij betreft, raad ik iedereen aan om een massage te boeken.

Esme

Beoordeling